Størrelse på komponenter til såle.

Når vi måler komponenter så er det lengde og bredde (akse A og B). Tabellen viser helt til venstre komponentnummer, og den øvre tallrekken her merket rødt viser skostørrelse. Dette vil være et godt hjelpemiddel for deg.

6 tanker om “Størrelse på komponenter til såle.

  1. Hei terje jeg sliter å forstå dette med aksen i skoa .Forresten greier ikke å få tilgang til podiatristen,no.Hilsen margarita.

    1. Hei Margarita. Hvilken melding får du når du logger inn på podiatrist.no? Aksene i skoen skal være de samme aksene som i foten, og disse aksene skal overlappe hverandre for å fungere optimalt mellom fot, og sko.

  2. Hei Terje
    Jeg har vist kikkert syn jeg også 🙂 Kan du sende større format til meg også
    Hilsen Randi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.