behndlingsteori

 

Trykk et sted i plassholderteksten (for eksempel her) for å komme i gang umiddelbart, og begynn å skrive for å erstatte denne teksten med din egen.

 

Vil du sette inn et bilde fra en fil eller legge til en figur, tekstboks eller tabell? Så klart! Trykk på alternativet du vil bruke, på Sett inn-fanen på båndet.

 

Patologi= sykdomslære

Etiologi:årsakslære

 

 

 

 

 

 

 

 

behsndlingsteori

 

1. Konsultasjon: Hva er problemet?

 

 

 

Et problem kan være enkelt sammensatt med enkle svar og løsninger. Men erfaring viser at selv de enkleste problemene kan være svært sammensatt med sekundærproblemer på andre områder enn hvor problemet er ved konsultasjon. Årsaken kan ha et annet opphav, enn hva pasienten oppsøker deg for. Eksempel: Oppsøker deg for smerter i leggen, årsaken kan være konkavitet i sko.

 

2. Introduksjon og informasjon om problemet (av pasienten).

 

 

Hvordan opplever pasienten problemet, hva tror vedkommende om årsak, sammenheng, historikk. Her skal du ved hjelp av spørreteknikk får svar på: Hvem – Hva – Hvor – Hvorfor – Hvordan – Når. Erfaringen er at pasienten har svaret på årsaken, det er bare din teknikk som avgjør om du får svaret.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.