hva er en profilør?

kort sagt er fakta at 4 arbeidstakere av 10 er borte fra jobb hver dag grunnet muskel og skjelettlidelser, ogforsøk viser at bytter man ut sko med overdemping slik som hoka og nike air med ergonomisk riktigere sko oppnår man svært oppsiktvekkende resultater.

i profilørutdanningen er målet å utdanne personell til å kunne identifisere faktorer som kan utløse, opprettholde eller forverre muskel og skjelettplager.jeg har utviklet og forfattet 16 prosedyreskjemaer og laget en studieplan på 30 stp om arbeidsprofilering som er blitt godt mottatt. behovet for denne kompetansen er egentlig selvforklarende når man søker med nøkkelord sykefravær gunnet muskel og skjelettplager eller «sykefravær grunnet muskel og skjelettplager», jeg er godt kjent med at det arbeides med et masterprogram innen profilering, men jeg mener fotterapeuter er en særdeles viktig resurs til å gjennomføre dette. kurset i profiltør tar for seg rudolf laban bess system og rtf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *