oppdateingskurs i nye metoder og oppfriskning

ært stille og lite som har skjedd innenfor BMT skal Podiatriklinikken Mo i Rana AS holde et Oppfrisknings kurs i BMT 11 – 13 September-20. Programmet/kurset inneholder oppfriskning innenfor podiamatri/ såle. Kurset holdes i lokalene til Podiatriklinikken. Og det blir gjennomført både teori og praksis v/ Terje Haugaa. Det er mulig å melde seg på dette kurset for de som har gjennomført videreutdannelse i BMT. Siden det skal være en del praksis, og skal være i klinikken har vi plass til 8-10 deltagere. Derfor må vi forbeholde oss retten til å prioritere, hvem som kan få delta. Ikke først til mølla-prinsipp. Påmelding/interesse sendes til sigrid@podiatrist.no det er vktig at de som har interesse melder det så snart som mulig for at man kan få oversikt.

bruk av trykkmåler for  vurdere fettputen, shoreverdi på sko.oppdateringen retterseg mye mot fettputebetenelse

hva skjer med faget når det blir fagbrev, og på sikt mesterbrev.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *