Biomekanisk terapi

[vc_row][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]

Hva er Biomekanisk terapi?

Biomekanisk terapi er et fagfelt med fokus på behandling av uspesifikke problemer i fot, knær, hofter og rygg gjennom å vurdere blant annet fottøy og gangavvikling.

Fotproblemer dukker ofte opp i tidlig alder. 70 prosent av ungdom i 15-16 årsalderen har ett eller flere fotproblem. Fotproblemer er også utbredt i arbeidslivet. Uspesifikke problemer har i utgangspunktet ukjent opprinnelse, men mange muskel- og skjelettlidelser starter med føttene. Fotproblemer kan forplante seg til knær, hofte og rygg. Denne sammenhengen er ukjent for mange, noe som kan lede til underbehandling og feilbehandling.

Biomekanisk terapi går til kilden til fotproblemene, som svært ofte ligger i fottøyet. Ved å studere faget får man innsikt i hvordan fottøy kan utløse, opprettholde eller forverre problemer.

Få hjelp av en med høyskoleutdannelse?

Trykk her!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_single_image image=»159″ img_size=»full» alignment=»center» onclick=»link_image»][vc_single_image image=»160″ img_size=»full» alignment=»center» onclick=»link_image»][vc_single_image image=»162″ img_size=»full» alignment=»center» onclick=»link_image»][/vc_column][/vc_row]