Henter nettsiden...

Velkommen gjest, ønsker du å logge inn? (logg inn).

Fotsmerter er oftest skorelatert

Fotsmerter er oftest skorelatert

Fotsmerter er oftest skorelatert

1/1/17 / Av: Terje Haugaa.

I dag har vi identifisert 65 diagnoser der skoen er: Utløsende, opprettholdende, eller forverrende til fot, legg, og kneproblemer.

Gjennom forskning på sko som etiologisk faktor har vi har identifisert 20 intervensjonsfaktorer som gir negativ påvirkning av fot, legg, og kne. Ved å ta hensyn til disse faktorene har vi redusert fotproblemer med over 60 %. Alle undersøkelser viser at tradisjonell behandling har marginal effekt på uspesifikke fot, legg, og kneproblemer. Har du en sko som vist på bildet øker risikoen for fot, legg, og kneproblemer med 60%. Har du fot, legg, og kneproblemer så er en slik sko en utløsende, opprettholdende, og forverrende faktor til dine problemer. Les mer under menyen Biomekanisk

 

 

Terapi Walkline en sko som reduserer fotproblemer. Bata Industrials Europe har siden 2007 i samarbeid med Halø Produkter, og flere internasjonale kapasiteter innen sitt fagfelt utviklet en sko som heter Walkline. Walkline er konstruert etter Biomekaniske prinsipper for det gående, og stående menneske. Walkline er en sko som har gjennomgått og bestått en serie sluttbruker tester. Walkline har som overordnet mål å utvikle en sko som er basert på dokumentert funksjonalitet, og som det er blitt hevdet "den eneste skoen som er basert på vitenskapelig metodikk". Vi har godt belegg for utsagnet "Stop talking,start walking". Dette er sko som man ikke trenger å forklare, du kjenner det umiddelbart når du går med skoene. Les mer (eksern lenke)